Kuruluş Osman 115. bölüm İZLE FULL tek parça | son bölüm, Nayman sizin kellelerinizden kule yapacak! ! ATV Youtube 1 Şubat 2023

TAKİP ET

Kuruluş Osman 115. bölüm FULL, ATV de yayınlandı. 1 Şubat 2023 tarihinde ekrana gelen Kuruluş Osman SON BÖLÜM de yine heyecan dorukta. Kuruluş Osman 115. bölüm, Osman Bey tehlikenin farkındadır.  Beylere Nayman'ın topraklarına yaklaştığını tekrarlar.  Nayman, memleketini cehenneme çevirmek için gelir.  Osman Bey, Beyleri Nayman'a karşı birleşmeye ikna edebilecek midir? Kuruluş Osman 115. bölüm tek parça full izle ATV ve Youtube bağlantıları NETHABER.COM.TR'de.

Kuruluş Osman 115. bölüm izle. Kuruluş Osman 115. bölüm full, yayınlanan son bölümü 
 İsimhan Sultan ve Beylerin gündemi, Osman Bey'in birlik teklifidir.  Karesi Bey'in Osman Bey'in teklifini ılımlı karşılaması diğer beyler arasında hoşnutsuzluğa neden oldu.

KURULUŞ OSMAN 115. BÖLÜM | ATV İLE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Aralarında anlaşmazlıklar çıkar.  Nayman'a karşı bir ordu kurulmasına karar verildi.  Ancak Osman Bey, İsimhan Sultan tarafından ordudan men edilir.  Osman Bey'in sendikadan atılmasına hangi sorun sebep oldu?  Osman Bey'siz kurulan ordu, Nayman'a karşı etkili olabilecek mi?

KURULUŞ OSMAN 115. BÖLÜM FULL İZLE

Kuruluş Osman'da Nayman'ın gözünde Komutan Osman Bey!
Nayman aşırıya kaçtı.  Nayman'ın İsimhan Sultan'a karşı tavrı herkesi şaşırtır çünkü Nayman, Osman Bey'i komutan olarak görmektedir.  Nayman, Osman Bey'in nerede olduğunu sorgular.  İsimhan Sultan ne cevap verecek?

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM FULL İZLE

Kuruluş Osman yeni bölümde  Osman Bey vazgeçmiyor!
 Osman Bey her şeye rağmen kendi oyununu kuruyor.  Turgut Bey'i ve Alplerini etrafına toplar.  Hedefi Nayman'dır.  Osman Bey, Nayman'ın Nöker'ini nasıl toplayacak?

KURULUŞ OSMAN 115. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Kuruluş Osman son bölümde Orhan Bey'e şifa arıyorum
Orhan Bey'in durumu Kayı Obası'ndaki herkesi endişelendirir.  Orhan Bey'e şifa aranır.  Bu sırada kampa gelen Bengi Hatun, "Orhan Bey yürüyemediği için yazı Alaeddin Bey'in hakkıdır" der.  Bengi Hatun;  Bala Hatun ve Malhun, Hatun'a kurt getirebilecekler mi?

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Kuruluş Osman 115. bölümde Frigg Bala Hatun'un elinde
Frigg, Bala Hatun'un eline geçmiştir.  Frigg'in kaderi ne olacak? Kuruluş Osman 115. bölüm, 1 Şubat 2023 tarihinde ATV de full tek parça olarak yayınlandı. Kuruluş Osman 115. bölüm NETHABER.COM.TR'den izleyin!

Kuruluş Osman Kuruluş Osman 115. bölüm Kuruluş Osman full izle Kuruluş Osman tek parça izle Kuruluş Osman izle Kuruluş Osman son bölüm full izle Kuruluş Osman son bölüm ATV Dizi