Kuşadası'nda eroin operasyonu: 1 tutuklama

TAKİP ET

Kuşadası'nda eroin operasyonu: 1 tutuklama başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ekipleri, Kuşadası otogarı içerisinde şüphelendikleri B.Y.’yi durdurarak üst araması yaptı. Yapılan aramada sigara paketi içerisinde zulalanmış şekilde 43.78 gram eroin maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu maddeye el konurken, şüpheli şahıs da gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Kuşadası’nda eroin operasyonu: 1 tutuklama" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.