Kütahya'da 9 bin 500 makaron ele geçirildi

TAKİP ET

Kütahya'da 9 bin 500 makaron ele geçirildi başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Kütahya'da kaçakçılık operasyonunda 9 bin 500 adet makaron ele geçirildi. Olayla ilgili iş yeri sahibi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi kaçakçılıkla mücadele kapsamında çalışma gerçekleştirdi. Servi Mahallesi Atatürk Bulvarında faaliyet gösteren bir iş yerinde içi kıyılmış tütün ile doldurulmuş makaron satıldığı bilgisine ulaşan ekiplerin iş yerine düzenlediği operasyonda, 9 bin 500 adet içi doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Gözaltına alınan iş yeri işletmecisi hakkında adli tahkikat başlatıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Kütahya’da 9 bin 500 makaron ele geçirildi" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.