KYK personeline yangın tatbikatı

TAKİP ET

KYK personeline yangın tatbikatı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; DÜZCE (İHA) – Düzce'de, Gençlik ve Spor Bakanlığı yurt sonuçlarını açıklamasının ardından Raziye Begüm Sultan Öğrenci Yurdun'da personelin katılımı ile yangın tatbikatı yapıldı.

Düzce Üniversitesi, yüz yüze eğitime 4 Ekim’de başlayacak. Düzce’de Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü

(KYK) yurtlarında da binlerce öğrenci ikamet edecek. Yurtlarda korona virüs ile ilgili tüm önlemler alınırken, öğrenciler de 3 Ekim’de yurtlara gelmeye başlayacak. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Raziye Begüm Sultan Öğrenci Yurt Müdürlüğü ve AFAD işbirliğinde yurtta bulunan personellerin katılımı ile yangın tatbikatı yapıldı. İlk olarak yurdun konferans salonunda personellere eğitim verildi. Daha sonra yurdunda bahçesinde oluşturulan alan yakılarak, personeller tarafından söndürülme çalışması yapıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"KYK personeline yangın tatbikatı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.