Manchester United'dan muhteşem geri dönüş!

TAKİP ET

Manchester United'dan muhteşem geri dönüş! başlığıyla yayınlanan güncel haberde; UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nun 3. maçında Merih Demiral'ın forma giydiği İtalyan ekibi Atalanta, ilk yarısını 2-0 üstün tamamladığı maçta Manchester United'a 3-2 mağlup oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda Manchester United, Old Trafford’da Atalanta’yı konuk etti. İtalyan ekibi mücadeleye çok etkili başladı ve 15. dakikada Psalic ile 1-0 öne geçti. 28. dakikada sahneye milli oyuncu Merih Demiral çıktı ve skoru 2-0’a getiren golü kaydetti. İlk yarı bu skorla sona erdi. Manchester United, ikinci toparlandı ve 53. dakikada Marcus Rashford ile farkı 1’e indirdi. (1-2) 75. dakikada Harry Maguire ile eşitliği yakalayan Manu, 81. dakikada Ronaldo’nun golüyle sahadan 3-2 galip ayrılmasını bildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı:

E Grubu

Barcelona: 1 - Dinamo Kiev: 0

Benfica: 0 - Bayern Münih: 4

F Grubu

Manchester United: 3 - Atalanta: 2

Young Boys: 1 - Villarreal: 4

G Grubu

Salzburg: 3 - Wolfsburg: 1

Lille: 0 - Sevilla: 0

H Grubu

Chelsea: 4 - Malmö: 0

Zenit: 0 - Juventus: 1


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Manchester United’dan muhteşem geri dönüş!" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "SPOR" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.