Mantar toplarken kaybolan 2 kişi 3 saatlik aramada bulundu

TAKİP ET

Mantar toplarken kaybolan 2 kişi 3 saatlik aramada bulundu başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Bolu'da, mantar toplarken ormanda kaybolan 2 kişi jandarma ekiplerinin 3 saatlik çalışması sonucu bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Bolu’nun Gerede ilçesinde mantar toplamak için ormana giden Erol G. (60) ve Ahmet T. (56), kayboldu. Eve dönüş yolunu bulamayan şahıslar 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine jandarma arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Kaybolan 2 kişinin yönlendirmesiyle başlatılan çalışmada, Erol G. (60) ve Ahmet T. (56) 3 saatlik arama sonunda bulundu. Erol G. ve Ahmet T’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Mantar toplarken kaybolan 2 kişi 3 saatlik aramada bulundu" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.