Mezarlıkta define arayan iki şüpheli suçüstü yakalandı

TAKİP ET

Mezarlıkta define arayan iki şüpheli suçüstü yakalandı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde define aramak için kaçak kazı yapan iki şüpheli, jandarma ekiplerinin operasyonuyla suçüstü yakalandı.

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Keskin ilçesine bağlı Hacıaliobası köyünde mezarlık yakınlarında define aramak için kazı yapan iki şüpheliyi suçüstü yakaladı. Kazı çalışmalarında kullanılan jenaratör, beton delici, kazma, çekiç, el feneri, levye ve 15 metre uzunluğunda elektrik kablosuna da el konuldu.

Jandarma tarafından gözaltına alınan iki şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Mezarlıkta define arayan iki şüpheli suçüstü yakalandı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.