MYP Lideri Yılmaz: "Türkiye kuşatılmak isteniyor"

TAKİP ET

MYP Lideri Yılmaz: "Türkiye kuşatılmak isteniyor" başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Batı ve özellikle Amerika tarafından Türkiye'nin kuşatılmaya çalışıldığını savundu.

MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, son dönemde Türkiye etrafında dönen dolaplar neticesinde Batılı devletlerle Amerika’nın Türkiye’yi kuşatmaya çalıştığını ve Türkiye’yi zayıflatmayı kafalarına koyduklarını iddia etti. Yılmaz, yükselen Çin tehdidine karşı en büyük müttefikleri arasında bulunan Türkiye’nin güç kaybetmesinin asla Amerika’nın yararına olmayacağını belirterek, ABD’li yöneticilerin yanlış yolda olduklarını söyledi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"MYP Lideri Yılmaz: “Türkiye kuşatılmak isteniyor”" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.09.2021" tarihinde "POLİTİKA" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.