Ordu'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

TAKİP ET

Ordu'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Ordu'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 18 kişi yakalandı, 2 kişi tutuklandı.

Ordu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu madde ticareti yapan, kullanan ve satan kişilere yönelik 12 operasyon gerçekleştirildi.

Operasyonlarda 1 kilo 860 gram esrar, yaklaşık 1 kilo sentetik kannabionid (bonzai), 5 adet sentetik ecza, 51 gram metamfetamin ele geçirildi.

18 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda 2 kişi mahkemece tutuklandı. Diğer kişiler hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Ordu’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.