Osmaniye'de 468 okul servisi denetlendi

TAKİP ET

Osmaniye'de 468 okul servisi denetlendi başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Osmaniye'de 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından 468 okul servisi denetlendi.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Trafik Timleri tarafından 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul servis araçları denetlenmeye başladı. Kent genelinde yapılan denetimlerde toplamda 468 okul servisi denetlenerek servis sürücüleri, rehber personel ve öğrencilere Covid-19 tedbirleri kapsamında farkındalığın arttırılması amacıyla da bilgilendirme yapıldı.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı döneminde okul servis aracı denetimlerinin devam edeceği belirtildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Osmaniye’de 468 okul servisi denetlendi" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.