Osmaniye'de elektrikli bisiklet çalan zanlı tutuklandı

TAKİP ET

Osmaniye'de elektrikli bisiklet çalan zanlı tutuklandı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Osmaniye'de gece saatlerinde park halindeki elektrikli bisikleti çalan hırsızlık şüphelisi şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Eyüp Sultan Mahallesi 5513 Sokakta meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri bölgede bulunan güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerden elektrikli bisikleti çalan şahsın daha önceden 23 adet sabıkası bulunan D.A. olduğunu tespit eden ekipler, zanlının yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan fiziki takibin ardından saklandığı adrese baskın yapan ekipler zanlıyı gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen D.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Osmaniye’de elektrikli bisiklet çalan zanlı tutuklandı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "03.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.