Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan, Türkiye ekonomisinin iyileşmesi için öneri ve seferberlik çağrısı.

TAKİP ET

Türkiye ekonomisinin başına Mehmet Şimşek'in atanmasıyla birlikte rasyonel ekonomi modeline geçileceği duyurusu ekonomi çevrelerinde de yankısını sürdürüyor. Ekonomi ve reformlar konusunda sürekli uyarı ve önerileriyle gündeme gelen ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş akademisyenlere, iş çevrelerine, politikacılara ve vatandaşlara çağrıda bulunarak; önerilerini ve toplumun tüm kesimlerinin birlik olarak bu günleri atlatabileceğimizi anlatan bir video yayınlandı.

Seçim sonrasında Türkiye'nin uzun zamandır, faiz sebep enflasyon sonuç politikasıyla ekonomik alanda yaşanılan sorunlar vatandaş üzerinde kendini daha da çok hissettirmeye başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iktidarı dönemin de daha önce de görev yapmış olan Mehmet Şimşek'in ekonominin başına geçmesi uzun süredir konuşuluyordu.

PROF. DR. ÖZGÜR DEMİRTAŞ: "MEHMET ŞİMŞEK'E YARDIMCI OLMALIYIZ"

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinden sonra Türkiye ekonomisinin başına Mehmet Şimşek'in atanmasıyla birlikte rasyonel ekonomi modeline geçileceği duyurusu ekonomi çevrelerinde de yankısını sürdürmeye devam ediyor. Döviz kurlarında ki baskının kontrollü şekilde serbest bırakılmasıyla döviz kurlarının hızlı bir şekilde yükselmesiyle ekonomi uzmanlarıda Türkiye'nin içinde bulunduğu sıkıntıların çözümleriyle ilgili önerilerini dile getirmeye devam ediyor. 

PROF. DR. ÖZGÜR DEMİRTAŞ'DAN SEFERBERLİK ÇAĞRISI VE ÖNERİLER

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, daha önce twitter hesabından yayınlandığı "Mehmet Şimşek'e hepimiz yardım etmeliyiz. Ucundan tutmalıyız. Siyaseti bırakıp problemi çözmeye odaklanmalıyız. Bu memleket hepimizin. Durum vahim." sözleri hem takdir toplamış, hemde tepkilere neden olmuştu. Özgür Demirtaş bu mesajına ilişkin detaylı bir anlatım içeren, ekonomi politikalarıyla ilgili önelerini ve sözlerine açıklık getirdiği seferberlik çağrısını anlatan bir video hazırladı.

"EKONOMİDE NE OLACAK" VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIM REKORLARI KIRIYOR.

Türkiye'nin başarılı bir ekonomiye sahip olması için sürekli uyarı ve önerileriyle gündeme gelen ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş akademisyenlere, iş çevrelerine, politikacılara ve vatandaşlara çağrıda bulunarak önerilerini ve birlik olarak bu günleri atlatabileceğimizi anlatan "Ekonomiye Ne Olacak" başlıklı video paylaşım rekorları kırıyor.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın yayınlanmış olduğu videoyu Youtube kanalında izlemek için tıklayınız!

 

Özgür Demirtaş ekonomi videosu özgür demirtaş youtube videosu