Sadaka kutusunu poşetine koyarak çaldı, börek alıp dükkandan çıktı

TAKİP ET

Sadaka kutusunu poşetine koyarak çaldı, börek alıp dükkandan çıktı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Arnavutköy'de bir börekçiye müşteri gibi giren hırsız, tezgahın üzerinde bulunan sadaka kutusunu poşetinin içine atarak çaldı. Börek de alan hırsız hiçbir şey olmamış gibi dükkandan çıkarken, hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz günlerde Arnavutköy Necip Fazıl Caddesi üzerinde bulunan bir börekçide meydana geldi. Börekçiye gelerek börek almak istediğini söyleyen bir kişi, tezgahtarın arkasını fırsat bilerek sadaka kutusunu çaldı. Sadaka kutusunu poşetine koyan hırsız, tezgahtarın verdiği böreğin parasını ödeyerek dükkandan çıktı. Bu kadarı da pes dedirten olayın görüntüleri güvenlik kamerası tarafından saniye saniye yansıdı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Sadaka kutusunu poşetine koyarak çaldı, börek alıp dükkandan çıktı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.