Sahte dolar bozdurmak isteyen şahsı polis engelledi

TAKİP ET

Sahte dolar bozdurmak isteyen şahsı polis engelledi başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yan Kesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda, döviz bürosunda sahte dolar bozdurmak isteyen bir kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Kazancılar Çarşısı’na gelerek dolar bozdurmak isteyen yabancı uyruklu A.A.A.’nın durumundan şüphelenen polis ekipleri, şahsın üzerinde arama yaptı. Yapılan aramalarda bin 500 dolar ele geçirilirken, incelemelerde dövizlerin sahte olduğu tespit edildi. Sahte paralara el konulurken A.A.A. ise gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Sahte dolar bozdurmak isteyen şahsı polis engelledi" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.