Şanlıurfa'da sivil araçtaki polislere silahlı saldırı

TAKİP ET

Son dakika 'ASAYİŞ' kategorisinde yer alan habere göre; Şanlıurfa'da sivil araçtaki polislere düzenlenen silahlı saldırıda 2 polis memuru yaralandı.


Olay, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Açıksu Caddesi üzerinde yaşandı. Sivil araçla uygulama yapan Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli polis memurlarına ara sokaktan ateş açıldı. Saldırıda 2 polis memuru yaralandı. Yaralı polis memurları, olay yerine giden ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgeye giden polisler, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş da saldırının yaşandığı yere giderek bilgi aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Şanlıurfa’da sivil araçtaki polislere silahlı saldırı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "10.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Nethaber.com.tr" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Şanlıurfa’da sivil araçtaki polislere silahlı saldırı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.