Suat Kaya, Eskişehirspor ile ilk antrenmanına çıktı

TAKİP ET

Suat Kaya, Eskişehirspor ile ilk antrenmanına çıktı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; TFF 2. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, yeni teknik direktörü Suat Kaya yönetiminde ilk antrenmanına çıktı.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde 1922 Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren siyah-kırmızılı ekip, Teknik Direktör Suat Kaya yönetimindeki ilk antrenmanını yaptı. Isınmayla başlayan antrenman pas ve koordinasyon çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, çift kale maç ile sona erdi.

Öte yandan, antrenman öncesinde Teknik Direktör Suat Kaya’yı ziyaret eden altyapı antrenörleri, yeni görevinde Kaya’ya başarılar diledi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Suat Kaya, Eskişehirspor ile ilk antrenmanına çıktı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.10.2021" tarihinde "SPOR" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.