Şüphe üzerine durdurulan araç uyuşturucu hap deposu çıktı

TAKİP ET

Şüphe üzerine durdurulan araç uyuşturucu hap deposu çıktı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Düzce'de jandarma ekipleri şüphe üzerine durdurduğu araçtan yüzlerce extacy uyuşturucu hap çıktı.

Düzce Merkeze bağlı İstilli köy yolunda devriye görevi yapan Bayraktar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, şüphe üzerine A.Ö.‘nün kullandığı aracı durdurdu. Ekipler tarafından araçta yapılan aramalarda, 310 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirildi. Ayrıca soruşturmayı derinleştiren ekipler, şahsın Gümüşova ilçesinde bulunan evinde yaptıkları aramada ise 1 adet 7.65 mm tabanca, 28 adet fişek ve 2 adet şarjör ele geçirdiler. Şahıs, ifadesi alınmak ve mahkemeye çıkartılmak üzere gözaltına alınarak Düzce İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Şüphe üzerine durdurulan araç uyuşturucu hap deposu çıktı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.