Suriye'de rejim askerleri taşıyan otobüste patlama: 1 ölü, 3 yaralı

TAKİP ET

Suriye'de rejim askerleri taşıyan otobüste patlama: 1 ölü, 3 yaralı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Suriye'de Esad rejim askerlerini taşıyan bir otobüste meydana gelen patlamada bir asker hayatını kaybederken, 3 asker de yaralandı.

Suriye’nin başkenti Şam’da Esad rejimine bağlı askerleri taşıyan otobüste patlama meydana geldi. Patlamada bir asker hayatını kaybederken, 3 asker de yaralandı. Patlamada yaralanan 3 asker hastanede tedavi altına alındı. İlk belirlemelere göre otobüsteki elektrik arızası nedeniyle benzin deposu patladı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Suriye’de rejim askerleri taşıyan otobüste patlama: 1 ölü, 3 yaralı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "04.08.2021" tarihinde "Dünya" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "Dünya" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.