Tankerde 19 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi

TAKİP ET

Tankerde 19 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Eskişehir'de polisin yaptığı çalışmalar sonucu bir tankerde 19 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele kapsamında çalışma düzenledi. Bu kapsamda Eskişehir’i güzergah olarak seçen ve kaçak akaryakıt sevkiyatı yaptığı tespit edilen 1 tankerde yapılan aramada, 19 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Yakalanan 1 şahıs hakkında ise ‘Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’ ve ‘Petrol Piyasası Kanunu’ kapsamında işlem başlatıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Tankerde 19 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.