TEM'de zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

TAKİP ET

TEM'de zincirleme trafik kazası: 1 yaralı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Kocaeli'nin İzmit ilçesi TEM Otoyolu'nda 3 aracın tünel içinde çarpıştı, kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Kocaeli’nin İzmit ilçesi Tem Otoyolu Gültepe Tüneli içinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İstanbul istikametinde seyir halinde olan 58 KC 625 plakalı Renault marka otomobil sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen tır ve 34 LPN 493 plakalı servis midibüsü çarpıştı. Otomobile çarpan servis minibüsü, savrularak tünelin duvarına çarptı. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan otomobil sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Kaza sebebi ile trafiğin tek şeritten sağlandığı yol, araçların kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"TEM’de zincirleme trafik kazası: 1 yaralı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.