Ücretsiz WordPress Temaları

TAKİP ET

Wordpress siteniz varsa bunun için tema seçimi oldukça önemlidir. Doğru bir WordPress site teması seçmek sitenizin ön plana çıkması için çok önemlidir. Bir çok ücretsiz wordpress temaları bulunmaktadır.

Wordpress siteniz varsa bunun için tema seçimi oldukça önemlidir. Doğru bir WordPress site teması seçmek sitenizin ön plana çıkması için çok önemlidir. Bir çok ücretsiz wordpress temaları bulunmaktadır.

İyi bir Wordpress teması seçmek için küçük bir araştırma yapmanız oldukça işinizi kolaylaştırır ve daha rahat karar vermenize yardımcı olur. Çünkü çok fazla seçeneğin olması kafa karışıklığı yaratıp seçim yapmayı zorlaştırır. Neye ihtiyacınız olduğuna karar verdikten sonra WordPress’in sunduğu zengin içerikli ücretsiz temalardan faydalanabilirsiniz.

Wordpress Ücretsiz Temalar İle Siteni Ön Plana Çıkar

Eğer bir Wordpress siten var ve tema seçimi konusunda kararsız isen ücretsiz temalara göz atman önerilir. Bu konuda Wordpress sana zengin bir çeşitlilik ve işlevsel seçenekler sunuyor. Bu seçenekler iş dünyası, e ticaret sitesi, haber sitesi, moda, kişisel gelişim, edebiyat, bilim, sağlık, spor, yemek gibi birçok alanı kapsıyor.

Burada siten hangi özelliği taşıyorsa ona uygun Wordpress temaları önereceğiz. Ancak daha gelişmiş WordPress temaları için premium seçeneğini de kullanabilirsin. Bu konuda da oldukça gelişmiş profesyonel ve ilgi çekici temalar bulunuyor. Bu seçenek ücretli olsa da tüm Wordpress ihtiyaçlarına tek paket içinde çözüm sunmak gibi avantajlara sahiptir.

Ancak siten için ücretsiz bir tema seçeneği arıyorsan burada siteni üst sıralara taşıyacak Wordpress tema çeşitlerine yer verdik. Bu başlık altında saydığımız bu temalara bakarak siten için en uygun olana karar verebilirsin.

En İyi Ücretsiz Wordpress Temaları

Burada en iyi 66 Wordpress temasına yer verdik. Bunlar içinden sitenizin konusuna göre hangisini seçerseniz seçin sizi Wordpress’te ön plana çıkaracaktır. İşte bu temalardan bazıları; OceanWP, Neve, Storefront, Hestia, Zakra, ColorMag, Shapely, Customizr, Zerif Lite, Sydney. Flash, Vantage, News Portal, Striker, Optimizer, Spacious, Virtue, MH Magazine Lite, iFeature, Athena, Moesia, One Page, Express, Edge, Corporate Plus, The Minimal, Make, Flaton, Shoplsle, Thefour Lite, Freesia Empire.

Wordpress sitenizde bunlardan herhangi birini kullanarak en iyi verimi alabilirsiniz. Portfolio Lite, Accelerate, Yosemite Lite, Zigcy Lite, Riba Lite, Eightydays Lite, Kale, Ashe, Cenote, Orfeo, Freddo, Bizlight, Allegiant, Airi, Suffıce, Accesspress Parallax, Gist, Yatri, Kumle, Astrid, Audioöan, Punte, Vertex, Driving Schpol Lite, Activello, Bento, Vertex, Olsen Light, Talon, Fascinate, Radiate, Tracks, Ripple, Baskerville, Mesmerize, İnterior Lite, Ripple tavsiye edeceğimiz diğer ücretsiz WordPress temaları.

Kendin İçin En Uygun Wordpress Temasını Seç

Burada saydığımız Wordpress temaları sade ve klasik içerikli sitelerden e ticaret sitelerine kadar tüm modellere uygun. Bu yüzden asıl önemli olan şey sitenizin hangi özellikleri barındırdığıdır.

Sitenizin sahip olduğu özelliklere uygun bir tema seçimi yapmak en iyi verimi almanızı sağlar. Eğer sitenizin içeriği ile tamamen zıt bir tercihte bulunursanız bu dikkat dağınıklığı oluşturur ve yeterince etkileyici bir görünüme sahip olamazsınız. Bu yüzden Wordpress teması seçerken uyum çok önemlidir.

WordPress OceanWP

Bu çok yönlü temayı e ticaret, blog sayfası, iş dünyası ve portföy siteleri gibi geniş bir alanda kullanabilirsiniz. Bu tema tam genişliğe sahip statik bir başlık ve ön sayfa özelliği sunan görünümlerle birlikte birçok demo seçeneği de içeriyor. Saydığımız Wordpress temaları içinde bu temanın en esnek içeriğe sahip olduğunu söylemek mümkün.

Bu Wordpress teması hem tabletlerde hem de mobil cihazlarda harika bir şekilde çalışır. Ücretsiz Wordpress temaları içinde oldukça popüler olan bu tema ham amatörler hem de profesyoneller tarafından çok sık tercih ediliyor.

WordPress Storefront

Bu Wordpress teması ön sayfasında çarpıcı bir zemine sahiptir. Sitenizi istediğiniz gibi çeşitli seçenek ve renklerle kişiselleştirmenize yardımcı olan tema ücretsiz sunuluyor. Yine bu Wordpress teması da mobil uyumludur.

WordPress Zakra

Zakra WordPress temaları içinde hafif olduğu kadar güçlü olan yönüyle de ön plana çıkıyor. Yüksek hız ihtiyacı için tasarlanmış olan bu Wordpress teması en iyi performansı sağlayan temalardan biridir. Etkili görsellere güçlü bir kontrol paneline sahip olan bu tema görenleri hemen etkiliyor.

Bu Wordpress temasını mağaza, eğitim, işletme, dişçilik, kafe, spa gibi demo seçenekleri ile ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Yine bu tema da size ücretsiz renk seçenekleri, mobil uyumluluk, kolay özelleştirebilme, şık bir tasarım ve diğer elektronik cihazlara kolay entegre olabilme gibi ayrıcalıklar sunar.

WordPress Neve

Yine Neve de her türlü web sitesine uyum sağlama özelliği olan çok amaçlı özelliğe sahip Wordpress temalarındandır. Özellikle yeni girişimciler, küçük işletmeler, online mağazalar veya portföy siteleri bu Wordpress temasını kusursuz ve ideal bir blog teması olarak görüyor. Hafif ve minimal bir tasarım sunan Neve ayrıca gelişime açık bir şekilde donatılmıştır. Neve ihtiyacınız olacak neredeyse her şeyi bir tek paket içinde ücretsiz olarak sunan bir temadır. Neve'nin diğer özellikleri ise sürekli güncellenmesi, hızlı olması, hafif olması, 80'in üzerinde tasarım sunması ve özelleştirilebilme özelliğidir.

Ücretsiz ve tam duyarlı bir WordPress tema olan bu tema her türden blog siteleri için idealdir. Haberler, dergiler, veya bloglar için mobil uyumlu düzen sunan bu tema çok yönlü ve esnektir. Mevcut bütün ücretsiz demolar için tek tıklamalı içeri aktarma seçeneği bulunmaktadır.

WordPress Hestia

Eğer bir online mağaza açmak istiyor ve ürünlerinizi satmak istiyorsanız, ana renk seçeneği, özel bileşenler, eşsiz sunulan bir yazı sistemi ile bu Wordpress teması tam olarak amacınıza hizmet edecektir. Verimli bir arayüz ihtiyacı için yine oldukça duyarlı olan bu tema sürekli gelişen bir kütüphaneye sahiptir. Ayrıca bu tema size yüksek hız ve son derece kaliteli bir oyun sunar.

Wordpress Sydney

Bu Wordpress teması da iş dünyası için oldukça uygun bir seçenektir. Tam bir ekran kaydırıcı, yapışkan navigasyon ve profesyonel görünümü ile birlikte logo yükleme özelliğine de sahip olan bu Wordpress teması web siteleri için birçok seçenek sunuyor. Mobil uyumlu tam çeviriye sahip işlevsel bir tema olan bu seçeneğini de ücretsiz olarak edinebilirsiniz.

Shapely

Bu Wordpress teması esnek açılan sayfalar portföy siteleri ya da kişisel web siteleri oluşturmanız için kolaylık sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu tema sizi ücretsiz olarak ve düzgün bir şekilde nasıl yükleyebileceğiniz, nasıl ayarlayabileceğiniz ve zahmetsiz bir şekilde nasıl bütün bileşimleri bir araya getirebileceğiniz konularında profesyonelce yönlendirir.

Bu eşsiz Wordpress teması da tek sayfa düzeninde muhteşem olarak açılır, font desteği ve kullanım kolaylığı gibi ayrıcalıklar sunar. Ayrıca özelleştirme seçeneğine de sahip olan bu sayfa bütün cihazlar için destekleyicidir.

WordPress Zerif Life

Bu tek sayfalık bir sunuma sahip olan Wordpress temasıdır. Wordpress temaları içinde oldukça popüler olan bu temada sayısı 100.000'leri bulan yükleme miktarına sahiptir. Özellikle kişisel sayfalar için serbest çalışan freelancer kişiler için veya fotoğrafçılık alanı için bu tema çok uygundur. Bu temayla kullanacağınız siteden istediğiniz zaman gelir elde edebilirsiniz.

Ayrıca bu tema CEO dostu olduğundan sitenizin arama motorlarında hemen görülmesini sağlamanıza yardımcı olur. Bu Wordpress temasının sunduğu diğer özellikler modern ve minimal bir tasarıma sahip olması, hem işletmeler hem de kişiler için ideal bir site sunması sayılabilir.

Ayrıca bu içeriğin oluşturulması konusunda Medyauzmani.com ailesine desteklerinden ve tecrübelerinden dolayı teşekkür ederiz.

wordpress temaları ücretsiz wordpress temaları