Uyuşturucuyu teybin arkasına zulalamışlar

TAKİP ET

Uyuşturucuyu teybin arkasına zulalamışlar başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Kayseri'de polis ekipleri tarafından bir araca düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alınırken, teybin arkasına zulalanmış uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kocasinan ilçesinde durumundan şüphelendikleri bir araçta, narkotik dedektör köpeği ile arama yaptı. Yapılan aramada, aracın ön kolçak tabir edilen yerine ve teyp arka tarafına zulalanmış 193 gram metamfetamin ve 5.44 bonzai ele geçirildi.

Araçta bulunan C.K. ve C.E. de gözaltına alındı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Uyuşturucuyu teybin arkasına zulalamışlar" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.