Van'da 2 ayrı trafik kazası, 7 yaralı

TAKİP ET

Van'da 2 ayrı trafik kazası, 7 yaralı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Van'da meydana gelen 2 ayrı trafik kasında 7 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre ilk kaza, Şabaniye Caddesi’nde meydana geldi. 2 otomobilin karıştığı trafik kasında 1 kişi yaralandı. Yaralı, olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan Van-Özalp karayolu üzerinde meydan gelen trafik kazasında ise 6 kişi yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Van’da 2 ayrı trafik kazası, 7 yaralı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.