Yağış kaza getirdi: 1 yaralı

TAKİP ET

Yağış kaza getirdi: 1 yaralı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Tekirdağ'da yağışlardan ötürü kayganlaşan zemin kazayı getirdi.

Olay, Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde OSB’de bir akaryakıt istasyonu önünde meydana geldi. İddiaya göre, Nevzat İ. (59) sevk ve idaresindeki traktör, aşırı yağışlardan kayganlaşan zeminin tesiriyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde devrildi. Traktör sürücüsü bir fabrikanın bahçesindeki kanala düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri sürücüye müdahale ederken, Trafik Şube ekipleri ise yolda güvenlik önlemleri aldı.

Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, traktörde maddi hasar meydana geldi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Yağış kaza getirdi: 1 yaralı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.