Yağmur sonrası göl ve dere taştı, restoran sular altında kaldı

TAKİP ET

Son dakika 'ASAYİŞ' kategorisinde yer alan habere göre; Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, aniden bastıran yağmur sele neden oldu. Gölet ve dere taşınca restoran sular altında kaldı.

Alınan bilgiye göre, aniden bastıran ve 30 dakika boyunca etkili olan yağmur ve dolu hasara neden oldu. İlçeye bağlı Devekayası köyündeki dere ve göletin taşması sonucu restoran yağmur sularına teslim oldu. Sel sonrası o anları cep telefonuyla kayda alan vatandaş ise şaşkınlığını gizleyemedi. Olay sonrası selin vurduğu restoranda ise maddi hasar meydana geldi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Yağmur sonrası göl ve dere taştı, restoran sular altında kaldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "10.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Nethaber.com.tr" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Yağmur sonrası göl ve dere taştı, restoran sular altında kaldı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.