Yağmura rağmen TEKNOFEST'e yoğun ilgi devam ediyor

TAKİP ET

Yağmura rağmen TEKNOFEST'e yoğun ilgi devam ediyor başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Havacılık, uzay ve teknoloji festivallerinden olan TEKNOFEST, Atatürk Havalimanı'nda 3'üncü gününde yağmura rağmen ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivallerinden olan TEKNOFEST, Atatürk Havalimanı’nda 3’üncü gününde devam ediyor. İstanbul’da dün gece başlayan ve sabah saatlerinde etkisini sürdüren yağmur, TEKNOFEST’te gelen katılımcıları etkilemedi. Festivale yoğun katılım sağlayan ziyaretçiler uçakların ve helikopterlerin önünde fotoğraf çekti.

"TEKNOFEST’in memleketimiz için çok faydalı olduğunu düşünüyorum"

Yağmura rağmen festivale geldiğini aktaran Mustafa Öztürk, "Ailemle birlikte geldim. Çok heyecanlıyım. İlgimi en çok uçaklar çekti. Çok güzel bir deneyim oluyor" dedi.

Festivale çocuklarıyla birlikte gelen Mehmet Emin Ergün, "Çocuklarım özellikle festivale gelmek istedi. Çocuklar daha çok merak ettiği için onları buraya getirdim. TEKNOFEST’in memleketimiz için çok faydalı olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Yağmura rağmen TEKNOFEST’e yoğun ilgi devam ediyor" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.09.2021" tarihinde "GENEL" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.