Yalı Çapkını 48. Bölüm fragmanı! Seyran gerçeği öğreniyor mu?

TAKİP ET

Yalı Çapkını 48. Bölüm fragmanı izle. Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Star TV nin sevilen dizisi Yalı Çapkını 48. Bölüm fragmanı, yayınlandı mı? Yalı Çapkını 48. Yeni bölüm fragmanı, ne zaman çıkacak? Ferit ve Seyran için durumlar değişirken, Halis ağanın torununa karşı yumuşaması diğer taraftan Kazım'ın yaptıkları yine heyecan dolu dakikalar yaşatıyor. Merakla beklenen Yalı Çapkını 48. Bölümün fragmanı hakkında ki detaylar Nethaber.com.tr'de.

Yalı Çapkını 48. Bölüm fragmanı, videosu izle! Star TV nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını’nın yeni bölüm fragmanı bu haftada merakla bekleniyor. Peki Yalı Çapkını 48. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 48. Bölüm de neler yaşanacak? İşte merak edilen Yalı Çapkını 48. Bölüm fragmanı ile ilgili gelişmeler.

YALI ÇAPKINI 48. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Yalı Çapkını 48. Bölüm fragmanı, yayınlanır yayınlanmaz sayfamız da güncellenecektir. Yalı Çapkını gelecek bölüm de neler olacağı fragmanın yayınlanmasıyla ortaya çıkacaktır.
Peki Yalı Çapkını bir önceki bölüm de neler yaşanmıştı? İşte detaylar…
Seyran, Pırıl'ın Pelin'in kuzeni olduğunu keşfeder ve Pelin'in tuzak kurduğuna dair şüphesi daha da güçlenir. Ferit ise kendini köşeye sıkışmış ve çaresiz hisseder. Bu olayların ardından Seyran, çocuk yapma fikrine sıcak bakmaya başlar.

YALI ÇAPKINI 48. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kazım, Suna ve Kaya'nın düğününü hızla planlarken, Nükhet, Suna'nın her şeyi öğrenmesine rağmen sessiz kalmasını anlamlandıramaz. Halis Ağa, tüm gerçekleri Seyran'a açıklamak için onu çağırır. Asuman, Orhan ve Dicle'yi bir arada görür. Ferit, Pelin'i ve bebeğini Şehmuz'un elinden kurtarmak için bir teklifte bulunur. Suna, Ferit ve Abidin'in Pelin'i sakladığını fark eder ve onun hamile olduğunu anlar.

Yalı Çapkını 48. Bölüm fragmanı, Star TV’de izlemek için tıklayınız!

Yalı Çapkını 48. Bölüm, gelecek hafta 1 Aralık 2023 tarihinde Cuma akşamı Star TV kanalında yayınlanması bekleniyor. Yalı Çapkını son bölümleri, yeni bölümleri, Yalı Çapkını fragmanlarını sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yalı Çapkını 48. Bölüm fragmanı, Nethaber.com.tr’de izle!
 

Yalı Çapkını Yalı Çapkını 48. bölüm fragmanı Yalı Çapkını fragmanları izle Yalı Çapkını 48. bölüm fragmanı Youtube izle Yalı Çapkını 48. bölüm fragmanı Star tv izle dizi