Yargı 8 bölüm fragmanı

TAKİP ET

Yargı 8. bölüm fragmanı. Kanal D televizyonunun her Pazar (bugün) izlenme rekorları kıran dizisi Yargı 8. Bölüm fragman ı yine merak içerisinde bekleniyor. Her bölümüyle izleyici kendine bağlayan Yargı dizisinin sürprizlerle dolu 8. yeni bölümü ve fragmanı ne zaman yayınlanacak? Yargı 8. Bölüm fragmanı nda yer alan olaylar nasıl sonuçlanacak? İşte merakla beklenen Yargı 8. Bölüm fragmanına ilişkin haberimiz..

Yargı 8. bölüm fragmanı, izle.  Salı veya Çarşamba günü yayınlanması bekleniyor. Yargı 8. Bölüm ise, 7 Kasım Pazar günü saat 20:00 da Kanal D ekranlarında yayınlanacağı ön görülüyor.
 

YARGI 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Yargı 8. Bölüm de neler olacak? Ilgaz ve Ceylin’in evliliği herkese ters köşe yapmış olsa da, ikili bu durumu kabullenip kabullenmemek arasında gidip gelmektedir. En büyük çıkmazın bu durumun açıklamasının ailelere nasıl yapılacağı ve bunun nasıl göğüsleneceğidir.
 

YARGI 8. BÖLÜM FRAGMANI

Ceylin’in babasının Çınar’ı halen katil zannetmesiyle Çınar’ı öldürmek isterken yaşanan arbede de Ceylin’in babası vurulmuştur. Ortaya çıkan bu yeni olay Ilgaz ile Ceylin’i ve aileleri nasıl etkileyecektir. Çınar üzerine yapışan katil etiketinden nasıl kurtulacaktır?
Gerçek katilin en yakın arkadaşı olduğunu öğrenen Ceylin kendisiyle büyük mücadele içerisindedir. Elle tutulur bir delil olmadan harekete geçmeyi düşünmeyen Ceylin ve Ilgaz bundan sonra nasıl hareket edecektir. Yargı 8. Bölüm fragmanı’nda tüm bu olayların devamını izliyor olacağız.

Yargı 8. Bölüm ve fragmanıyla ilgili tüm güncel gelişmeleri haber16.com dan öğrenebilirsiniz.