Yasak Elma 158. bölüm full izle! Yasak Elma son bölümde Yıldız'ın kumpası ortaya çıkıyor! 12 Aralık 2022 FOX TV

TAKİP ET

Yasak Elma 158. bölüm izle! Yasak Elma son bölüm full hd izle tek bölüm FOX TV de yayınlandı. Pazartesi günlerinin ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma 158. bölüm de, Ender hamileliğinin Yıldız'ın kumpası olduğunu anlar ve ona her zamankinden daha çok bilenir. Kumru, Selim'le mutluluğu yakalayacağına eminken, Selim'in, herkesten gizli görüştüğü biri vardır. Yasak Elma 158. bölüm tek parça full izle bağlantısı NetHaber.com.tr'de.

Yasak Elma son bölüm full izle! Yasak Elma bugün ekrana gelen 158. bölüm de; Zeynep, Yıldız ve Asuman’a çok sinirlidir. Asuman ve Yıldız kendilerini affettirmeye çalışırken Asuman da Zeynep ve Engin evliliğinin gerçek olması için elinden geleni yapacaktır. Peki Peki Yasak Elma 158. bölüm özetinin devamında neler oluyor...?

YASAK ELMA 158. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yasak Elma son bölüm izle! Yasak Elma son bölüm özetinin devamında yaşanılanlar; "Ender hamileliğinin Yıldız’ın kumpası olduğunu anlar ve ona her zamankinden daha çok bilenir. Kumru, Selim’le mutluluğu yakalayacağına eminken, Selim’in, herkesten gizli görüştüğü biri vardır." şeklinde devam etmektedir.

Yasak Elma 158. bölüm yasak elma Yasak Elma full izle Yasak Elma tek parça izle Yasak Elma son bölüm izle FOX TV Dizi