Yasak Elma 163. bölüm İZLE full | Yasak Elma son bölüm de neler oluyor! Yıldız ve Ender'in planı ne? 23 Ocak FOX TV Yuutube

TAKİP ET

Yasal Elma 163. bölüm full, bugün FOX TV ekranlarında yayınlandı. 23 Ocak 2023 te yayınlanan Yasak Elma dizisinin son bölümü yine, Ender ve Yıldız'ın bir araya gelişini konu ediyor. Her Pazartesi en çok izlenen dizi olarak yerini alan Yasak Elma 163. son bölüm tek parça izle linki haberimizde.

Yasak Elma SON BÖLÜM İZLE full. Yasak Elma'nın bu akşam ekrana gelen son bölüm de yine heyecan ve entrika eksik olmadan tam gaz devam ediyor. Ender ve Yıldız'ın birlikte yaptığı planlar başarılı olabilecek mi? Yasak Elma 163. bölüm Nethaber.com.tr'de.

Yasak Elma 163. bölüm FOX TV de FULL İZLEmek için tıklayınız!

FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma son bölüm de, Ender ve Yıldız, Julia' ile kolayca baş edemeyceğini anlarlar.  Handan gördükleri karşısında şok olur ve Doğan'la konuşma kararı alır.

YASAK ELMA 163. BÖLÜM FULL İZLE SON BÖLÜM TEK PARÇA

Selim, Kumru'nun yalanlarından daha da çok şüphe duymaya başlar ve Kumru kendini köşeye sıkıştırılmış halde bulur.  Tüm bunlar yaşanırken tatsız bir tesadüf her şeyi değiştirecek gibi gözükmektedir.

Yasak Elma Yasak Elma 163. bölüm dizi Yasak Elma full izle Yasak Elma son bölüm Yasak Elma tek parça izle fox tv