Yaz spor okullarındaki miniklere formaları dağıtıldı

TAKİP ET

Yaz spor okullarındaki miniklere formaları dağıtıldı başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Bilecik'in Söğüt ilçesinde devam eden yaz spor okullarındaki miniklere formaları dağıtıldı.

Söğüt Spor bünyesinde belediye destekli yaz spor okullarına minikler büyük ilgi gösterirken, 400 çocuğu formaları dağıtıldı. Törene Söğüt Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever ve Söğütspor Başkanı Halil Güzel katıldı. Forma ve spor malzemeleri alan minikler sevinçleri gözlerinden okunurken, Kaymakam Tuncer ve Başkan Sever’e teşekkür etti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Yaz spor okullarındaki miniklere formaları dağıtıldı" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "04.08.2021" tarihinde "SPOR" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.