Yüksekova Nehil Sazlığı'nda yangın

TAKİP ET

Yüksekova Nehil Sazlığı'nda yangın başlığıyla yayınlanan güncel haberde; Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde birçok kuş türünün yaşadığı Nehil Sazlığı'nda yangın çıktı. Ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, Yüksekova’da bulunan ve birçok kuş türünün yaşadığı Nehil Sazlığı’nda yangın çıktı. Sazlıktan yükselen dumanlar, Yüksekova şehir merkezi ve çevre köylerinde görülürken, köy sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine Yüksekova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerin yangını söndürmek için çalışmaları devam ediyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberler, NETHABER.COM.TR de.



"Yüksekova Nehil Sazlığı’nda yangın" başlıklı haber İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" kategorisi haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde NETHABER.COM.TR editörlerinin hiçbir editoryal (değişiklik yapılmadan) müdahalesi olmadan otomatik olarak yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan bu haberin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki sorumlusu haberi geçen ajanstır.