Oyunculuk kariyeri ile tanınan Akasya durağı dizisindeki Dilek rolüyle hafızalara kazınan Pelin Sönmez, yıllar sonra ortaya çıktı. Sık sık yurtdışında kaldığını dile getiren Sönmez, Türkiye'de dizilerde çalışma hayatının çok yoğun ve ağır olduğunu bu nedenle dizilerde olmak istemediğini söyledi. Bir çok projede yer alan Sönmez, sosyal medya üzerinden sosyal sorumluluk projeleri geliştirdiğini bazen de sinema filmlerinde yer aldığını ifade etti. Türkiye'deki dizi sektörünün çok ağır şartlar altında çalıştığını söyleyen Sönmez "Bu nedenle dizilerde olmak istemiyorum. Gelen sinema filmi tekliflerini değerlendiriyorum. Sosyal medya üzerinden seyircilerim ile buluşmak istiyorum. Hayvan sağlığı üzerine programlar yapacağım" dedi.
İHA
Akasya Durağı'nın oyuncusu yıllar sonra ortaya çıktı
Oyunculuk kariyeri ile tanınan Akasya durağı dizisindeki Dilek rolüyle hafızalara kazınan Pelin Sönmez, yıllar sonra ortaya çıktı. Sık sık yurtdışında kaldığını dile getiren Sönmez, Türkiye'de dizilerde çalışma hayatının çok yoğun ve ağır olduğunu bu nedenle dizilerde olmak istemediğini söyledi.
Fotoğraflar
1 görselHaber Kaynağı:
Haber içeriği ve/veya medya materyalleri(fotoğraf, video) NetHaber Arşiv (NetHaber) tarafından sağlanmıştır. Yayınlayan: NET HABER Editör Masası (AI Editoryal Katkısıyla).
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.