İhlas Haber Ajansı (İHA) Aksaray muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Ankara-Niğde Otoyolu'nun Ortaköy gişelerinde trajik bir trafik kazası yaşandı. Otoyolda seyir halindeyken gişelere girmek isteyen Murat Furkan Kaynak idaresindeki 07 LMY 09 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle beton bariyerlere çarptı.
Olay Yerinde Ekipler Sevk Edildi
Şiddetli çarpışmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken, sürücü araç içerisinde sıkıştı. Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza mahalline çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, araçta sıkışan sürücüyü kurtarmak için çalışma başlattı.
Sürücünün Yaşamını Yitirdiği Belirlendi
Sağlık görevlilerinin yaptığı kontroller sonucunda, 24 yaşındaki sürücü Murat Furkan Kaynak'ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Jandarma ekipleri otoyolda güvenlik önlemleri alarak trafiği kontrollü şekilde sağladı ve kaza ile ilgili kapsamlı inceleme başlattı.
Uzman Görüşü / Editör Yorumu
Otoyol gişeleri ve bağlantı noktaları, sürücülerin hızlarını yola ve yol şartlarına göre ayarlamaları gereken kritik geçiş alanlarıdır. Karayolları Trafik Kanunu gereğince sürücülerin bu noktalarda trafik işaret ve levhalarına azami özen göstermesi hayati önem taşımaktadır.



Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.