ANKARA'DA TRAFİK KAZASI: 1 AĞIR YARALI

Ankara'da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, elektrikli bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişi otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Korkunç kaza anı çevredeki bir güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre olay, dün akşam saatlerinde Keçiören ilçesi Tepebaşı Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde yaşandı. Seyir halindeki bir otomobil, elektrikli bisikletiyle karşı şeride geçmeye çalışan sürücüye çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan bisikletli ağır yaralanırken, kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, ağır yaralı bisiklet sürücüsüne yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk etti. Tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, kazaya karışan otomobil sürücüsü ise şüpheli sıfatıyla ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

ESNAftan TEPKİ: "HER GÜN KAZA OLUYOR"

Bölgede esnaflık yapan Yunus Uslu, aynı noktada sürekli kazaların yaşandığına dikkat çekerek yetkililerden acil çözüm talep etti. Uslu açıklamasında, "Burada her gün kaza oluyor. Yetkililerden yardım istiyoruz. Kimse sesimizi duymuyor. Buraya trafik ışıkları yerleştirilmesini istiyoruz. Dün de bir kaza oldu. Bisiklet sürücüsü kavşakta bekliyordu. Aniden yola çıkınca orta şeritten gelen otomobil çarptı. Durumu ağırdı. Sürücüler bu caddedeki hız sınırına uymuyor. Bizim can ve mal güvenliğimiz yok" ifadelerini kullandı.

Güvenlik kameralarının kaydettiği kazayla ilgili polis ekiplerinin başlattığı tahkikat ve incelemeler çok yönlü olarak sürdürülüyor.