İhlas Haber Ajansı (İHA) Afyonkarahisar muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, 22 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek oda seçimlerinde yeniden adaylığını duyurdu. Serteser, toplamda 35 meslek komitesinde kırmızı liste ile seçime katılacaklarını vurguladı.
2009 yılından bu yana başkanlık koltuğunda oturan Serteser, oda kaynaklarını dengeli kullandıklarını ve üyelerin taleplerine yönelik faaliyetler yürüttüklerini kaydetti. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olan Serteser, çeşitli sivil toplum kuruluşları ile TOBB bünyesindeki görevlerinden elde ettiği tecrübeyi kentin gelişimi için aktardığını belirtti. Yaklaşık 10 bin üyeye sahip olan ATSO'da iletişimi daha da güçlendirmeyi amaçladıklarını dile getiren Serteser, yüz yüze ziyaretlerin yanında dijital iletişim kanallarına da ağırlık vereceklerini ifade etti.
Yeni Projeler ve Ekip Çalışması
Önümüzdeki dönemde devam eden ve planlanan büyük projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirten Serteser, birlikte yürüdükleri ekip arkadaşlarının isimlerini ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşacaklarını bildirdi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Serteser, asıl güçlerinin birlikte çalıştıkları ekipten, üyelerden ve iş dünyasından geldiğini ifade etti.
Uzman Görüşü / Editöryel Değerlendirme
Ticaret ve sanayi odaları, 5174 sayılı Kanun kapsamında faaliyet gösteren ve yerel ekonomilerin yön verilmesinde kritik rol oynayan kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşlarıdır. Oda seçimleri, bölgesel ticaret politikalarının belirlenmesi ve iş dünyası ile yerel yönetimler arasındaki koordinasyon açısından önem taşımaktadır.
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.