İhlas Haber Ajansı (İHA) Aydın muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Aydın'ın İncirliova ilçesinde yaşayan Emel Bozkuş, birlikte olduğu Salih S. tarafından pompalı tüfekle vurularak ağır yaralandı. Olay, dün Hürriyet Mahallesi'nde aralarında çıkan tartışmanın ardından meydana geldi.
Şüpheli Drone ile Yakalandı
Olay yerinden suç aleti ve araçla kaçan Salih S., polisin takibi sonucu Gerenkova Mahallesi'ndeki zeytinlik alanda yakalandı. Bölgeye sevk edilen Asayiş Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi drone destekli operasyonla ablukaya alarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.
Hastanede Yapılan Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı
Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Emel Bozkuş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.
Uzman Görüşü / Editör Yorumu
Türk Ceza Kanunu kapsamında bu tür silahlı saldırı ve cinayet suçları, kamu düzenini ve bireysel güvenliği doğrudan tehdit eden en ağır suç kategorileri arasında yer almaktadır. Adli merciler tarafından yürütülen soruşturmalar ve operasyonel süreçler, suçluların en kısa sürede adalete teslim edilmesi amacıyla titizlikle sürdürülmektedir.
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.