İhlas Haber Ajansı (İHA) Bartın muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Bartın’ın Kozcağız beldesine bağlı Ustaoğlu köyü Yeni Mahalle’deki köprü üstünde 35 yaşındaki erkek kuaförü Murat Barışık’ın cansız bedeni bulundu.

Vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, motosikletin hemen yanında Barışık’ın cesedine ulaştı. Olay yerinde Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri detaylı çalışma yürütürken, gencin geçirdiği trafik kazası sonucunda mı yoksa kalp krizi nedeniyle mi yaşamını yitirdiği araştırılıyor.

Otopsi İşlemleri Başlatıldı

Hayatını kaybeden Murat Barışık’ın cenazesi, ölüm nedeninin kesin olarak tespiti ve otopsi işlemleri için Bartın Devlet Hastanesi morguna nakledildi.

Uzman Görüşü / Editöryel Değerlendirme

Şüpheli ölüm vakalarında kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla adli tıp kurumlarında otopsi protokolleri işletilmektedir. Bu süreçte adli makamlar ile kolluk kuvvetlerinin ortak yürüttüğü incelemeler hukuki ve tıbbi delillerin toplanmasında temel rol oynamaktadır.