MALATYA'NIN İMAR SÜRECİ MASADA
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 6 Şubat depremlerinin ardından kentin yeniden ayağa kaldırılması çalışmaları kapsamında Ankara'da temaslarda bulundu. Bu çerçevede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Bakanlık makamında bir araya gelen Başkan Er, şehirdeki projelerin son durumunu aktardı.
YATIRIMLAR VE TALEPLER GÖRÜŞÜLDÜ
Gerçekleştirilen kritik görüşmede, Malatya'nın yeniden imar ve inşa faaliyetleri detaylı şekilde ele alındı. Sahadaki güncel ihtiyaçlar, vatandaşların talepleri ve kentin geleceğine yönelik planlamalar taraflar arasında istişare edildi.
BAKAN KURUM'DAN AÇIKLAMA
Görüşmenin ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bakan Murat Kurum, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'i ağırladıklarını belirtti. Kurum paylaşımında, "11 ilimizi eskisinden daha da güzel yapmak için hız kesmeyeceğiz" ifadelerine yer verdi.
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.