İhlas Haber Ajansı (İHA) Sason muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Batman'ın Sason ilçesinde yaklaşık bir haftadır kendisinden haber alınamayan 34 yaşındaki İsmail Bağatur, ikamet ettiği evde ölü olarak ele geçirildi. Milli Eğitim Müdürlüğü personeli olduğu öğrenilen Bağatur'un uzun süredir ulaşılamaz durumda olması ailesini endişelendirdi.
Tekinler Mahallesi'nde bulunan apartman dairesine giden yakınları, genç adamın cansız bedeniyle karşılaşınca durumu hemen yetkili mercilere bildirdi. İhbar üzerine olay mahalline sevk edilen güvenlik güçleri, çevrede inceleme yaparak inceleme başlattı.
Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı
Polis ekipleri, İsmail Bağatur'un şüpheli veya ani ölümünün ardındaki sis perdesini aralamak için geniş çaplı bir tahkikat yürüttü. Hayatını kaybeden memurun cenazesi, kesin ölüm sebebinin tespiti amacıyla adli tıp kurumuna sevk edildi.
Uzman Görüşü / Editöryel Değerlendirme
Bu tür adli vakalarda, evinde yalnız yaşayan bireylerin ölüm nedenlerinin kesinleşmesi için otopsi işlemleri ve savcılık incelemesi hayati önem taşımaktadır. Güvenlik birimleri, olay yerindeki bulgular doğrultusunda adli süreçleri titizlikle yürütmektedir.


Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.