İhlas Haber Ajansı (İHA) Batman muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Cudi Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Sürücülerinin kimlik bilgileri henüz öğrenilemeyen bir kamyonet ile minibüsün kavşakta çarpışması sonucu şiddetli bir çarpışma yaşandı.

Yaralı Hastaneye Kaldırıldı

Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan kamyonet yola yan yattı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık personeli tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı, ambulansla hastaneye ulaştırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Uzman Görüşü / Editöryel Değerlendirme

Şehir içi kavşaklarda yaşanan trafik kazaları genellikle geçiş önceliği ihlalleri ve aşırı hız nedeniyle meydana gelmektedir. Uzmanlar, sürücülerin kavşak yaklaşımında daha dikkatli olmaları ve hızlarını azaltmaları gerektiği konusunda uyarıda bulunuyor.