İhlas Haber Ajansı (İHA) spor servisinin bildirdiği gelişmeye göre Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Kocaelispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Antrenman Detayları

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Vincenzo Italiano’nun yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik ağırlıklı geçti. Isınma koşularıyla başlayan çalışma, 5’e 2 top kapma ve tam saha taktik organizasyonlarının ardından bireysel şut çalışmalarıyla sona erdi.

Siyah-beyazlı ekip, hazırlıklarına yarın saat 11.30’da basına kapalı olarak yapacağı idmanla devam edecek.

Uzman Görüşü / Editör Yorumu

Trendyol Süper Lig’de sezonun periyodik haftaları yaklaşırken takımlar fikstür yoğunluğuyla mücadele etmektedir. Teknik direktörler bu süreçte maç takvimi ile oyuncu rotasyonunu dengeli yönetmeyi amaçlar.