İhlas Haber Ajansı (İHA) İstanbul muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, kent genelinde etkisini gösteren sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Su baskınlarının yaşandığı noktalardan biri olan Beşiktaş Zincirlikuyu'daki alt geçit suyla doldu.
Ulaşımda Aksamalar Yaşandı
Alt geçidin su altında kalmasının ardından güvenlik gerekçesiyle ilgili yol çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Bölgeye sevk edilen belediye ekipleri, biriken suyun tahliye edilmesi için çalışma başlattı. Sürücüler alternatif güzergahlara yönlendirildi.
Uzman Görüşü / Editör Yorumu
Şiddetli yağışlar sırasında alt geçitlerde yaşanan su baskınları, altyapı kapasitesinin aşılması ve mazgalların tıkanması gibi faktörlerden kaynaklanmaktadır. Bu tür durumlarda sürücülerin su birikintilerine girmemesi ve yetkililerin uyarılarını dikkate alması önem arz eder.
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.