ABD Başkanı Donald Trump'ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff ve Trump'ın damadı Jared Kushner'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile gerçekleştirdikleri görüşmede Ukrayna savaşını sona erdirmek için atılacak sonraki adımlara yönelik somut planların ele alındığı bildirildi.Washington yönetiminden ABD Başkanı Donald Trump'ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff ve Trump'ın damadı Jared Kushner'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Kremlin Sarayı'nda gerçekleştirdikleri görüşmeye ilişkin açıklama geldi. Fransa merkezli haber ajansı AFP'nin haberine göre; bir Beyaz Saray yetkilisi ABD temsilcilerinin Putin ile Ukrayna savaşını sona erdirmeyi amaçlayan ve önümüzdeki haftalarda açıklanması beklenen sonraki adımlara yönelik somut planları ele aldıklarını ifade etti. Söz konusu yetkili, yarın Ukrayna'da yapılacak toplantıların da aynı şekilde verimli geçmesini beklediklerini aktardı.ABD temsilcileri Putin ile görüşmüştüABD Başkanı Donald Trump'ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff ve Trump'ın damadı Jared Kushner, Moskova'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından kabul edilmişti. 3 saatten uzun süren görüşmenin içeriğine ilişkin resmi bir açıklama yapılmamıştı.
İHA
Beyaz Saray: "ABD temsilcilerinin Putin ile yaptığı görüşmede Ukrayna savaşını sona erdirmeye yönelik somut planlar ele alındı"
ABD Başkanı Donald Trump'ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff ve Trump'ın damadı Jared Kushner'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile gerçekleştirdikleri görüşmede Ukrayna savaşını sona erdirmek için atılacak sonraki adımlara yönelik somut planların ele alındığı bildirildi.
Haber Kaynağı Bilgisi
Bu haber, NetHaber Arşiv tarafından yayımlanan içerik ve/veya kamuya açık bilgiler esas alınarak hazırlanmıştır.
Okuyucu Yorumları
0 yorumHenüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.