İhlas Haber Ajansı (İHA) Bursa muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Bursa nın Gemlik ilçesinde bir telefon bayisinde yaşanan tartışmada 4 aylık hamile kadın bıçaklı saldırıya uğradı. Olayın ardından ağır yaralanan kadının ve karnındaki bebeğin tedavisine hastanede başlandı.
Telefon İadesi Tartışması Kanlı Bitti
Edinilen bilgiye göre, kısa süre önce cezaevinden tahliye edilen B.U., bir gün önce satın aldığı telefonu iade etmek amacıyla bir telefon bayisine gitti. İşletme çalışanlarının iade talebini kabul etmemesi üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Büyüyen kavgada şüpheli B.U., 4 aylık hamile olduğu belirtilen Berna A. yı bıçakla yaraladı.
Şüpheli Polise Teslim Edildi
Olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Gemlik Devlet Hastanesi ne kaldırılan ağır yaralı kadın, buradaki tedavisinin ardından Bursa Şehir Hastanesi ne sevk edildi. Anne karnındaki bebek için de kadın doğum uzmanları tarafından tedavi süreci başlatıldı. Çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edilen B.U. nun ilçe emniyet müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor.
Uzman Görüşü / Editöryel Değerlendirme
Türk Ceza Kanunu kapsamında hamile kadınlara karşı işlenen kasten yaralama suçları, suçun mağdur üzerindeki ağırlaştırıcı etkileri göz önüne alınarak yargı sürecinde daha ağır yaptırımlarla değerlendirilmektedir. Adli makamlar, bu tür asayiş olaylarında şüphelilerin geçmiş adli sicil kayıtlarını ve suçun işleniş biçimini titizlikle incelemektedir.



Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.