İhlas Haber Ajansı (İHA) Bursa muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Bursa'da SOLOTÜRK tarafından gerçekleştirilen gösteriyi izlemek isteyen vatandaşlar şehir merkezinden Mudanya ilçesine akın etti.
Gökyüzünde gerçekleştirilen akrobatik hareketleri takip etmek isteyen vatandaşlar uygun noktalarda toplandı. Kimi vatandaşlar cep telefonlarıyla kayıt yaparken, kimi vatandaşlar ise profesyonel fotoğraf makineleriyle o anları ölümsüzleştirdi. Gösteriyi fotoğraflamak isteyen Tayfun Türker ve Elif Gin de en iyi kareyi yakalayabilmek için yoğun çaba harcadı.
Mudanya Semalarında Heyecan
İlçede yaşanan yoğunluk nedeniyle trafik zaman zaman kilitlenirken, Mudanya semalarındaki gösteri boyunca vatandaşlar heyecan dolu anlar yaşadı. SOLOTÜRK'ün performansı izleyicilerden büyük ilgi gördü.
Uzman Görüşü / Editör Yorumu
Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi olan SOLOTÜRK, ulusal ve uluslararası etkinliklerde gerçekleştirdiği gösterilerle havacılık sevgisini aşılamayı amaçlamaktadır. Bu tür hava gösterileri, düzenlendikleri bölgelerde hem turistik hareketliliğe katkı sağlamakta hem de vatandaşların havacılık gösterilerine olan ilgisini artırmaktadır.



Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.