İhlas Haber Ajansı (İHA) Bursa muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Bursa’nın Gemlik ilçesinde yaşayan 37 yaşındaki Ercan Acar, nişanlısından ayrılmasının ardından dikkat çeken bir kutlama organize etti.

Ayrılığını kutlamak amacıyla İskele Meydanı’na giden Acar, ailesiyle birlikte vatandaşlara lokma ikramında bulundu. Etkinlik sırasında açılan ve üzerinde "Bir yanlıştan kurtuldum, bir kazan lokma döktürdüm" yazan afiş çevredekilerin ilgisini çekti.

Vatandaşlar Şaşkınlık Yaşadı

Meydandan geçen vatandaşlar, bu sıra dışı kutlama karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, sunulan lokma ikramına da yoğun ilgi gösterdi. Yaşanan bu olay ilginç görüntülere sahne oldu.

Uzman Görüşü / Editöryel Değerlendirme

Sosyal hayatta bireylerin yaşadığı önemli yaşam değişikliklerini kendi kültürel alışkanlıkları ve geleneksel ritüelleriyle dışa vurması toplumsal bir refleks olarak değerlendirilmektedir. Bu tür etkinlikler, kişilerin stresle başa çıkma yöntemleri arasında yer alabilmektedir.