İhlas Haber Ajansı (İHA) finans servisinin derlediği verilere göre, Canik ve Radian Weapons ortaklığıyla üretilen Canik PRIME RADIAN tabanca, 2026 NASGW-POMA Caliber Awards'ta En İyi Yeni Tabanca ve tüm kategorileri kapsayan En İyi Yeni Ürün ödüllerini kazandı. Arizona'da gerçekleştirilen ödül töreninde ateşli silahlar ve outdoor sektöründen yüzün üzerindeki ürün arasından seçilen model, bağımsız jürinin değerlendirmesinden başarıyla geçti.
Uluslararası Başarı ve İş Birliği
Sektör profesyonellerinden oluşan yirmi bir kişilik jüri; yenilikçilik, performans ve pazar etkisi gibi kriterleri baz alarak inceleme yaptı. Canik USA ile Radian Weapons'ın stratejik ortaklığının ürünü olan tabanca, pazarın beklentilerini karşılayarak bayiler ve son kullanıcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Ödüller, ekim ayında düzenlenen yıllık etkinlikte sahiplerini buldu.
CEO'lardan Açıklamalar
Canik CEO'su C. Utku Aral, kazanılan başarının Türkiye'nin uluslararası alandaki yüksek katma değerli ihracat gücünü gösterdiğini belirtti. Canik USA CEO'su William Sucher ise uzun süren geliştirme çalışmalarının sektör uzmanları tarafından takdir edilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Uzman Görüşü / Editöryel Değerlendirme
National Association of Sporting Goods Wholesalers ve Professional Outdoor Media Association iş birliğiyle düzenlenen Caliber Awards, ABD pazarındaki en yeni ve yenilikçi ürünlerin bağımsız uzmanlarca ödüllendirildiği prestijli organizasyonlar arasında yer almaktadır.


Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.