İhlas Haber Ajansı (İHA) Çankırı muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Çankırı-Kastamonu kara yolunda seyir halinde olan Ensar Aydın (20) yönetimindeki 16 BJB 721 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucunda kontrolden çıkarak devrildi.

Kaza Yerine Ekipler Sevk Edildi

Yaşanan kaza sonrasında çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Kazada motosiklet sürücüsü Ensar Aydın ile birlikte yolcu konumunda bulunan S.K. (20) yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalelerin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Sürücü Kurtarılamadı

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan ağır durumdaki Ensar Aydın, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralı S.K.’nın ise sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin sürdüğü bildirildi. Güvenlik güçleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Uzman Görüşü / Editör Yorumu

Karayollarında meydana gelen motosiklet kazaları, sürücülerin hız ve yol kontrolünü kaybetmesi gibi etkenlerle sıklıkla ağır sonuçlar doğurabilmektedir. Trafik güvenliği uzmanları, özellikle motosiklet sürücülerinin koruyucu ekipman kullanımına ve hız sınırlarına dikkat etmesinin hayati önem taşıdığını vurgulamaktadır.