İhlas Haber Ajansı (İHA) İstanbul muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Çatalca Karamandere Mahallesi'nde evinde henüz bilinmeyen bir nedenle ayağını kıran genç kadın, bölgede etkili olan şiddetli yağış sırasında dışarı çıktı.
Dere Taşması Sonrası Sokakta Mahsur Kaldı
Hastaneye gitmek isterken dere sularının taşması sonucu sokakta mahsur kalan kadın için çevredekiler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri yönlendirildi.
Ancak bölgede su seviyesinin yükselmesi nedeniyle ekiplerin adrese ulaşmakta büyük güçlük çektiği öğrenildi. Yaralı kadının hastaneye sevki için bölgeye ambulans helikopter gönderilmesinin beklendiği kaydedildi.
Uzman Görüşü / Editör Yorumu
Yoğun yağış ve olumsuz hava koşulları, özellikle altyapı yetersizliği bulunan kırsal mahallelerde arama kurtarma ve sağlık hizmetlerinin aksamasına neden olabilmektedir. Bu gibi acil durumlarda hava destekli ambulans hizmetleri kritik bir rol oynamaktadır.
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.